Teksten in soorten ...

PC55

In de afgelopen jaren zijn veel van mijn teksten gepubliceerd in weekblad PC55. Elke week mag ik – meermaals – op pad om de leukste en meest interessante mensen te ontmoeten en hun verhalen op te schrijven. In de loop der jaren heb ik ervaren dat in ieder mens een mooi verhaal schuilgaat; ieder mens heeft namelijk een passie of een ervaring en kan daarover vertellen. Achter elke voordeur ligt een verhaal dat verteld wil worden. Aan heel veel ontmoetingen heb ik fijne herinneringen overhouden, door het interessante onderwerp of gewoon vanwege het gezellige gesprek. 
Klik HIER om direct naar de website van PC55 te gaan.

Columns

In PC55 is regelmatig plaats om een column van mijn hand te plaatsen. Ik schrijf stukjes over alledaagse belevenissen van mezelf als vrouw, moeder, echtgenote en chaoot want ik merk dat de grappigste columns voortkomen uit mijn flaters en klunzigheid. Bijna alles kan me inspireren om een humoristische tekst te schrijven. De columns worden gepubliceerd onder mijn pseudoniem ‘Naat’.
Klik HIER om enkele van mijn columns te lezen.

 

Cultuur

Sinds 2012 verzorg ik de public relations voor de theatercommissie van Cultureel Centrum Den Herd in Bladel. Ik zorg ervoor dat de teksten voor de brochure aangepast worden aan de huisstijl van het theater en dat persberichten geschreven en op tijd aangeleverd worden bij diverse kranten. Het bijhouden van het Facebook- en Instagramaccount en delen van de website, vallen ook onder mijn verantwoording.
Klik HIER om direct naar de website van Den Herd te gaan.

Naast bovengenoemde opdrachten heb ik teksten verzorgd voor jaarverslagen van bedrijven en een boek geschreven over het ontstaan en de geschiedenis van KBO Hapert. Voor een ondernemersvereniging in de regio mag ik regelmatig verslag doen van netwerkbijeenkomsten en bedrijfsbezoeken. Voor een brasserie en vrienden heb ik meegewerkt aan de websites. Al met al: ik heb het lekker druk gehad en ik geniet van elke seconde dat ik met taal en tekst bezig ben.

Mag ik voor jou ook tekst schrijven?