Afscheid

Niet iedereen kan gevoelens onder woorden brengen. Zeker bij een uitvaart wil je dat  precies dàt gezegd wordt, wat nog gezegd moet worden. Dat het leven van de overledene zo mooi mogelijk in tekst wordt gegoten. Dat je met respect en gevoel terug kunt kijken op de laatste momenten samen.

In samenwerking met uitvaartondernemers is het mogelijk om de teksten door mij te laten schrijven. In overleg met de uitvaartverzorger wordt gekeken welke teksten nodig zijn. Is dat alleen de levensloop? Zijn het persoonlijke gedachten of een laatste groet? De tekst op het gedachtenisprentje?  Zeg het mij en ik zet het voor je op papier.

Misschien nooit aan gedacht maar het kan ook anders: als je weet dat het leven voor je gaan eindigen, wil jij misschien nog dingen zeggen tegen degene die achterblijven. Ook in dat geval kan ik wat voor je betekenen. Hoe mooi is het als jouw laatste gedachten op je uitvaart worden uitgesproken of als document voor altijd bewaard kunnen blijven en troost kunnen bieden?

Ik ben niet aan een vaste uitvaartonderneming verbonden; je mag altijd zelf bepalen of je gebruik wilt maken van mijn diensten.

Informeer vrijblijvend naar de kosten en voorwaarden.